Klantervaringen

Lees hier reviews van klanten van De Urn of voeg je eigen review toe.

Nieuwe klantervaring toevoegen

Kan iemand echt maken wat ik voor ogen heb..? Nou en of!

Op Facebook kwam de vraag voorbij of we wilden stemmen op de website van deze onbekende vrouw. Omdat ik op zoek was naar een urn voor mijn moeder, sprak haar website mij aan; zelfgemaakte urnen, naar de wensen van de klant, voor een redelijke prijs! (zeker als je bedenkt dat je hem zo groot of klein kan maken als je zelf wilt) Ik besloot dan ook om contact te leggen en uiteindelijk hebben we een afspraak gemaakt. Ze kwam bij ons langs en dat vond ik toch wel spannend; kan iemand echt maken wat ik voor ogen heb..? Nou en of! De urn is prachtig, de kleuren zijn precies goed, de details zijn perfect… deze urn is precies wat ik voor ogen had voor mijn moeder. Susanne dacht mee, tekende het voor me uit, heeft me ontzettend goed op de hoogte gehouden met foto’s en berichtjes. En ook voor de aszak heeft ze veel foto’s gestuurd, zodat ik alle keus had! Toen ze de urn kwam brengen, hebben we samen nog wat glim aangebracht op de roos, als een soort dauwdruppels. Dat maakte het toch ook nog een beetje “van mij”, een kleine bijdrage aan dit prachtige kunstwerk. Het ziet er niet uit als een urn en dat was nou precies de bedoeling. Hij staat hier prachtig op het plankje, in de kast van mijn moeder, op “haar” plankje. Ook krijgen we nog een fotoboekje, die het precies van begin tot eind zal laten zien.. ik ben benieuwd! Ik ben er super blij mee. Dank je wel!!

Marije

Van rouwkaart tot urn

Mijn ervaring met Susanne, was Super! Ondanks dat ik niet persoonlijk kon afspreken met Susanne over hoe ik de urn wilde en wat er gedaan moest worden, en we alles via het internetcontact hebben gedaan, is het eind resultaat als nog super mooi geworden! Op basis van de afbeelding van de rouwkaart heeft Susanne een prachtige urn ontworpen. Ik ben zeer blij en tevreden met de mini urn in de vorm van een beeldje! Voor mijn volgende herdenkingsbeeldje, kom ik zeker terug naar Susanne! Groetjes, Shanna

Shanna

Urn voor onze hond Solar

Toen onze hond was overleden wilde wij hem graag in een urn. Na het internet te hebben afgezocht naar een geschikte urn (welke wij niet konden vinden) kwam ik op de site van Susanne. Ik heb haar een mailtje gestuurd met de vraag of zij voor ons een urn in de vorm van een bot kon maken. Ik kreeg snel een hele lieve mail van haar met wat ze eventueel voor ons kon betekenen. Het voelde gelijk goed en ik heb toen ook gelijk de opdracht aan haar gegeven. We werden door middel van foto’s op de hoogte gehouden hoe het er voor stond. Het geheel hebben we ook in een foto boekje mogen ontvangen. Toe ze klaar waren zijn de botten (het waren er inmiddels 2 geworden een kleine en een grote) aan ons opgestuurd. Wij zijn heel blij met het resultaat. Susanne heeft echt gemaakt wat wij voor ogen hadden. Ze zien er niet uit als een urn maar als een mooi stuk “kunst”. Susanne dank je wel voor het mooie resultaat en de manier hoe je met onze vraag bent omgegaan echt super.

Ineke van der Meulen-Niessing

Tandendoosje uil

Ik was niet op zoek naar een urn, maar naar een kraamcadeau. Toch kwam ik bij Susanne terecht en kon ik een handgemaakt tandendoosje in de vorm van een uiltje krijgen. Je kan hem ook op bestelling laten maken en je eigen wensen aangeven zoals de naam van de baby inschrijven maar daarvoor had ik helaas geen tijd meer. Susanne vroeg of ze hem alvast zou inpakken en ja hoor, mooi verpakt kreeg ik snel mijn tandendoosje. Mama blij, baby blij en ik ook.

Silviya

Na 20 jaar eindelijk een prachtige urn voor mijn oma

Mijn oma is al ruim 20 jaar geleden overleden en al die tijd heeft mijn opa met het idee gelopen dat hij een mooie urn voor haar wilde. Dankzij Susanne is dit na ruim 20 jaar eindelijk gelukt! Het was heel fijn dat Susanne heel erg met ons meedacht en alle mogelijkheden met ons doornam. Ook tijdens het proces werden wij continue op de hoogte gehouden van de vooruitgang door middel van email en foto’s. Heel fijn om op die manier het proces stap voor stap mee te maken. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan wat wij in gedachte hadden en het fotoboekje een mooie documentatie van het geheel. Ik ben Susanne heel erg dankbaar dat zij dit na al die jaren heeft kunnen verwezenlijken.

Sabra

Een engel voor mijn Spikey

Ik kwam Susanne tegen via Facebook… Onmiddellijk wist ik wat ik wou voor mijn Spikey… Toen hij overleden was, nam ik contact op met Susanne. Samen besproken we wat voorbeelden en ze maakte wat ik wenste. Het contact verliep super goed! Ze hield mij op de hoogte van elke vooruitgang! Ik ben super blij! Een echt kunstwerk! Dank je voor je fijn werk! Dat verdient echt een pluim 🙂 Dank je. Ingrid.

Ingrid Hellebaut

Urn voor de as van Murphy

Na wat zoeken op internet kwam ik op de site van Susanne terecht. Met wat uitleg per mail over onze wensen en het sturen van foto’s wat betreft de urn die we graag wilden laten maken voor de as van onze Murphy heeft zij dit prachtige beeld gemaakt! Precies wat we graag wilde, een blijvende mooie herinnering van een hele bijzondere kat! Mooi werk van een mooi mens die heel goed in staat is zich te verplaatsen in een ander en daardoor echt kunst maakt! Ga zo door en blijf dit vooral met zoveel liefde en plezier doen!

Ilona Poelman

De urn van prinses Tara

We kwamen hier met de vraag om een speciale urn te laten maken voor onze Jack Russell Tara oftwel onze prinses. We wilden graag iets speciaals en dat de urn speciaal is geworden dat is zeker! Ze is precies zoals ze was en we zijn er super blij mee. We kunnen en durven te zeggen dat ons meiske weer thuis is en een hele speciale plek zal krijgen in ons huisje. Heel erg bedankt meis!

arnoud en willemien meliefste

Uniek

Ik heb maanden gezocht naar een urn die ik waardig genoeg vond voor m’n vrouw en die ook nog eens echt bij haar past. Mijn vrouw was zo bijzonder, daar past alleen een unieke, speciaal voor haar ontworpen en met de hand gemaakte urn bij. Ik heb bij Susanne aangegeven welk kleurenpatroon ik wilde en de vorm van de urn. En zij heeft exact gemaakt wat ik in gedachten had. Daarnaast werd ik bij het proces betrokken doordat ze me tussendoor foto’s stuurde van de voortgang. Zeer gelukkig met het resultaat en fijn contact met Susanne.

Jeroen

Ik had me niet beter kunnen wensen!

Sinds mijn 2e levensjaar had ik mijn ouders al gevraagd om een huisdier. Een Hond om precies te zijn. Na 13 jaar lang smeken, zeuren, vragen was het me dan eindelijk gelukt! Geen hond, maar een fret. Dit omdat ik mijn strategie had aangepast. Het begon met vragen om een goudvis, dit werd goed gekeurd. Toen vroeg ik: “Als een goudvis mag, zou ik dan in plaats daarvan een mini schildpadje mogen?”. Ook dit werd tot mijn verbazing goed gekeurd. De verkoper van schildpadden terraria had een fret in bezit. En je raad het al, “Mam, zou ik anders een fret mogen in plaats van een schildpadje?”. Het was nog niet definitief, ze zou er over nadenken zei ze. Het is al jaren een traditie dat mijn ouders mij zingend wakker maken op mijn verjaardag, maar de ochtend van mijn 15e verjaardag ging toch anders. Ik voelde iets aan het voeteinde van mijn bed en toen ik mijn ogen opendeed stond ik oog in oog met het fretje dat we 3 maanden ervoor hadden bekeken. De 6 opvolgende jaren werden al mijn sombere dagen verlicht door de aanwezigheid van mijn allereerste huisdier. Na het overlijden van Satchmo, verdween de eindeloze vreugde en werd alles ineens zo stil in huis. Maar dankzij Susanne hebben we deze stilte toch een plekje kunnen geven. Als perfectionist was ik zeker niet de makkelijkste klant. Ik hoop dat de mensen die dit verhaal lezen en eventuele twijfels hebben Susanne gewoon contacteren. Want ze is niet alleen een fenomenale kunstenaar maar ook een luisterend oor naar wat je te vertellen/vragen hebt. Geduldig, Sympathiek en Klantvriendelijk. Ze heeft me update foto’s gestuurd, het proces duidelijk gemaakt en boven alle verwachtingen mijn aangevraagde deadline gehaald. Al met al had ik me niet beter kunnen wensen! Susan, als je dit leest ik wil je nogmaals bedanken voor alles. Je hebt van het verlies toch nog iets moois weten maken. En dat ansich vind ik al een hele kunst. Ik wens je niets minder dan het beste!

Dean

Uniek en heilzaam.

Voor de as van mijn man en onze vader wilde wij graag een urn die past bij zijn persoonlijkheid. De zoektocht op het internet en verschillende winkels leverde echter niets passends op. Daarom wilde wij een urn speciaal laten maken. Maar door Susanne konden wij daar nog een dimensie aan toevoegen, doordat wij de urn helemaal zelf hebben gemaakt. Susanne heeft alles perfect voorbereid en geregeld en ons geweldig begeleidt. Zowel in de technische zaken, als met haar rustige en persoonlijke inbreng. Wij hebben hier heel veel steun aan gehad en zijn haar hier erg erkentelijk voor. De dienst die Susanne biedt is net als de urn die wij gemaakt hebben, uniek en heilzaam. Wij hopen dat veel mensen in de gelegenheid zijn om deze ervaring te beleven en net als ons er een prachtige urn voor een geliefde en een fijn gevoel aan over te houden. Rebecca, Melissa en Charlotte

Rebecca, Charlotte en Melissa

Overweldigend!

Vandaag om een hele bijzondere rede naar Amsterdam afgereisd.
Afgelopen jaar, op 23 oktober 2017 verloor ik mijn trouwe viervoeteer. Saar verdiende natuurlijk het beste, en de mooiste urn. Ik kwam uit bij Susanne, ik wist precies wat ik wilde, maar kon mij niet voorstellen dat iemand dit zo tot in detail kon uitvoeren. Ik ben naar Susanne toe gegaan, en hebben mijn handen in een mal nagemaakt, de gedachte is dat ik haar altijd vast hou, zoals zij altijd het allerliefste had.
Het resultaat is verbluffend, en nog mooier als ik had durven dromen. Heb er geen woorden voor. En ben je eeuwig dankbaar Susanne!
Er was nog een bijzondere rede , voor een bezoek aan Amsterdam. Op 30-08-2012 overleed een familielid, Cannabis, een paard die 19 jaar deel uit maakte van ons gezin. Voor een paard is het vinden van een mooie urn een hele klus, en haast onmogelijk. Jarenlang zoeken en er maar niet uitkomen. Ook dit heeft Susanne echt geweldig gedaan. Het is zo prachtig! We hebben er werkelijk geen woorden voor.
Ik kan je alleen maar prijzen, wat jij allemaal voor elkaar krijgt.
In de toekomst, zal ik nog een mooi schilderij laten maken van Saartje en Liv.
Ik kan niet wachten!
Susanne Arnoldussen-Suermondt super super bedankt voor je perfecte werk en je gastvrijheid en gezelligheid vandaag. We zien ons vast snel weer.

Katharina Mulder